Kutyafekhely: raklap újrahasznosítás

Beigli kutyánknak igyekeztünk mindent megadni, amit lehet. Nagyon zavart, hogy a kedvenc fekhelyét nem tudtuk magunkkal hozni, ezért megtaláltuk a másik tökéletes kutyaágyat: a raklap kutyafekhelyet.  Nagyon tetszett a raklap újrahasznosítás ötlete és szerettük volna a raklap kutyaágy és a babzsák kombinációjából megcsinálni a világ legtökéletesebb kutyaágyát...

Beigli kutyánknak Budapesten a kedvenc fekhelye egy babzsák volt. Imádott benne gyurmázni és a beteg kis hátának is biztos jót tettek a masszírozó hatású hungarocell golyóscskák. (Volt neki egy másik ágyikója is, ami puha szivacsból volt, polár anyagból.)

Ahogy Beiglike, mi is nagyon meg voltunk elégedve ezzel a fekhellyel, ezért eszünk ágában nem volt másik fekhelyet venni, de mivel vidékre költöztünk, autó híján a költözéskor csak annyi cuccot tudtunk magunkkal hozni, ami a biciklin elfért. Bár a polár fekhely elfért ezek között, a 120x90 cm-es babzsák kutyafekhelyet nem tudtuk magunkkal hozni. Azt későbbre terveztük.

Babzsák kutyafekhely Beigli kutyával
Babzsák kutyafekhely: formálható, gyurmázható, süppedős, tökéletes!
Szóval az új helyen Beigli a polár kutyafekhelyen aludt egy ideig. Mivel a hegyen a faházban hűvösebb van, mint a belvárosi társasház emeletén volt, ezért Beigli kapott takarót, meg pár nem használt ruhát, amibe begubózhat, de nyugtalanított a hideg kő, ahol a fekhely volt. Így készült el Beigli gumiabroncsból készült fekhelye, amit csak átmenetinek szántunk, amíg a zsákja megérkezik.

Raklap kutyafekhely
Beigli kutya raklap fekhelye
De mivel ez elhúzódott és megjött a tél, kapott egy újabb fekhelyet Karácsonyra. Ez egy raklapból készült kutyaágy volt, amiben egy jó vastag, puha szivacs volt. Úgy terveztük, hogy ha megérkezik a babzsák, akkor az kerül az ágykeretbe a párna helyére. A raklap a babzsákkal tökéletes párosításnak tűnt!

Főnöki kutyafekhely karácsonykor
Békésen alvó kiskutyánk
Sajnos erre már nem kerülhetett sor, mert Beigli tavaly májusban átement a Szivárványhídon. A raklap kutyafekhelyben azért így is jólérezte magát, jó puha, süppedős volt a párnácskája, amiben jókat tudott hemperegni és nyújtozni. Itt írtunk részletesen a raklap kutyafekhelyről.

De sajnos a betegségén már semmilyen ágy nem segített...

A zsákban ma már egy másik kutyus alussza az igazak álmát és a gumiabroncsnak is megvolt a maga feladata! A ház körüli kóborcicák abba húzták meg magukat az elmúlt hetek mínúszaiban.

Aki olcsó alapanyagból szeretne saját maga tartós és kényelmes kutyafekhelyet készíteni a kutyusának, mi mindenképpen a raklapot ajánljuk erre a célra! Ha pedig 100%-os kényelmet szeretnél kedvencednek, akkor szerezz be hozzá egy Amőba babzsákot is!

Megjegyzések

Foglalj helyet nálunk!

Booking.com