Madárkás ruhaakasztó (nagyon cuki!)

Az Ebay-en néha egészen elképesztő dolgokat lehet venni, de rossz híre ellenére azért akadnak tényleg nagyon hasznos bigyók is. Ilyen volt többek között a kis "Gekkó kameraállvány", a teleszkópos, mikroszálas (mosható) portörlő, a "kerékpáros sál" és még sorolhatnánk. Most egy ruhaakasztót vettünk olcsón, miközben a Google találatai között a legelső helyeken megjelenő ruhaakasztók többezer forintokért kínálják.

A napokban merült fel, hogy Beigli kutyánk raklapból készült fekhelyét újrahasznosítsuk anélkül, hogy szét kellene szednünk. Így ezzel is őrizzük az emlékét és kombinálni tudjuk a kellemeset a hasznossal. Az első ötletünk az volt, hogy ú.n. előszobafalnak használjuk, de az úgy nem volt az igazi. Az Ebay-ről már megrendeltünk egy cuki madaras ruhaakasztót, úgyhogy végül elvetettük az előszobafal ötletét és anélkül szereltük fel a falra a ruhaakasztót.

Fali ruhaakasztó felszerelve

A ruhaakasztó a leírás szerint vasból van és többféle megoldásra kínálják. Konyharuhákhoz a konyhában, törölközőknek a fürdőszobában, illetve egyszerű ruhafogasnak a kabátokhoz az előszobákban.

Nekünk szerelem volt első látásra és elég hamar meg is érkezett Kínából, így most a kabátok felett díszelegnek a vasmadárkák. Három szín közül lehetett választani (fekete, fehér, bronz) de a tejeskávé színűre festett falon a fekete néz ki jól, ezért amellett döntöttünk. Nem bántuk meg! :)

A vasból készült, cuki madárkás ruhaakasztó 5 kampóval kb. 1500 Forint volt és nem kellett fizetni a szállításért sem! Viszonylag hamar megérkezett, szóval érdemes várni rá,mert nagyon aranyos! Nekünk ez nagy segítség volt, mert a kabátok nagy helyet foglalnak és csak rakosgattuk őket ide-oda.

Most végre ez is megvan! :)

Megjegyzések

Foglalj helyet nálunk!

Booking.com